Even voorstellen

Compad Reclamestudio bestaat uit grafische vormgevers en online specialisten die je graag helpen bij een passende oplossing voor jouw bedrijf. Op het gebied van vormgeving, website of webshop of online marketing staat ons team voor je klaar. Wij maken graag een afspraak om onder het genot van een kop Twense koffie de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Kitty Weerdenburg

Studio manager
Grafisch vormgeefster/Webdesigner

Kitty heeft in 2013 Compad Reclamestudio opgestart, na ruim negen jaar werkzaam te zijn geweest op de marketingafdeling van der Valk Theaterhotel. Kitty houdt van koffie en chocolade (en engelse drop, koekjes…) Maar lust geen kaas.

Carol Esmeijer

Directie
Senior software developer

Ruim 25 jaar geleden heeft Carol Compad Software opgericht. Software ontwikkelen is zijn passie. In 2013 heeft hij zijn activiteiten uitgebreid als online specialist bij Compad Studio. Zonder koffie functioneert hij niet. Carol houdt van wandelen met zijn hond Paco en lust geen mosterd.

Marije Rademaker

Webdesigner
Helpdesk

Marije wist al heel jong dat vormgeving was wat zij later wilde gaan doen. Zij doet dit dan ook met veel passie en plezier. In haar vrije tijd staat ze graag op de tennisbaan of onderneemt ze dingen met haar gezin.

Afspraak maken